16 september 2007

Kul skiva

Aldrig har åländska kräftorna (100 st drog vi ner) smakat så bra som just i kväll. Så tycker jag varje år men nu var de faktiskt extra goda.
Kräftskivan har avklarats med traditionsenliga skratt, snack, gråt och lite tjyvrökning – precis som de ska va när syskonen Sundberg bjuder in till sin egen interna kräftskiva. Och så hann vi spinna lite andra konspirationsplaner oxå.
Mycket mat och suveränt vin till. Janne introducerade chilenska Como Sur, vita, riesling och viognier. Jäkla gott, det första ihop med kräftor, det andra för att bara dricka. Och vem säger nej till västerbottenostpajmedlöjrom? Inte jag i alla fall! Eller havtornssoppamedglassochhemlagademarängermedchokladellermandeltosca. Mums.

En suveräna skiva. Det är så himla kul att träffa sina syskon med ”häng” och ha kul.
Ännu mer spännande.
Knappt hade släkten rymt norrut så ringde ett ”stackars” x,
Just i dag strandsatt i Dånö. Inte en fisk sikte o tydligen ingen kvinna heller, så nu får vi se var det nappar ...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med!

Anonym sa...

Hörru Kika, vad var det där om att ett ex ringde? SJälv har jag fullt upp med att träna småkillar i fotboll. Har blivit fotbollstränare för Oscars lag. Vill även tillägga att havskräftorna på västkusten är inte dumma de heller.
Carina

Anonym sa...

Carina: Jasså det finns liv i Göteborgsbruden! Kul att du satsar på en ny fotbollskarriär, måste ju bli ett lyft för Blåvitt i framtiden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...