13 januari 2009

Kulturkondis på topp

Kulturen är snabb på att haka på sporten och nu ska man försöka lansera projektet Kulturkondis på Åland.
Nyfiken i en strut gick in på deras hemsida www.kulturkondis.fi och testade hur det står till med min kondition på kulturområdet.
Blev någon cent längre av resultatet. Doktor Kulturkondition snålar inte på det positiva även om doktorn uttrycker sig väldigt styvt:
Er kulturkondition är optimal. Vi rekommenderar att ni håller takten och kulturtränar lika mycket också i fortsättningen.
Ert livsstadium präglas av mänsklig mognad och personlig tillväxt.

Så långt allt väl men sedan följer:
Ni är mer forskartyp än konstnär. Kulturgrenar som kräver kunskap, skicklighet eller intellekt kan väcka ert intresse. Ni sätter värde på en filosofisk eller möjligen vetenskaplig approach. Ni gillar intellektuella utmaningar och trivs sannolikt också med mer komplicerade konstformer.

Jag som alltid trott att jag varit mer konstnär än torr forskare. Som tur är förstår doktor Kulturkondition också att
Utgående från era svar tror vi att ni inte tar resultaten på allvar. Ni anser inte nödvändigtvis att rekommendationerna gäller er eller tycker att de saknar relevans. Enligt den profil som testresultaten ger kommer ni sannolikt att förfara på ett sätt som är raka motsatsen till våra rekommendationer. Det är djupt oroväckande om så inte är fallet.

Lite humor har tydligen även en doktor i kulturkondition.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...