06 januari 2009

Krasch


Bloggen har legat i träda, har till och med fått några lätta klagosånger. Enkel förklaring: bloggaren tog ut lite semester för att lägga sig på soffan och riktigt suga ut allt som gick ur de lediga dagarna.
Hon vaknade med en riktig smäll (illustreras av Victors väldigt mycket kraschade radiostyrda plan) efter nyår då hon insåg att nu är det 2009 och två traumatiska händelser står för dörren.
Öspelen startar 27 juni. Månaderna fram till dess kunde gärna få strykas ur kalendern, i alla fall alla timmar som ska läggas ned. Så flög tankarna men det gäller att vända på diskusen. Vi snackar sport, kul, vänner, skratt, svett och tårar ackompanjerat av allra bästa rockmusik. Lovar att förskona alla bloggbesökare från gnället.
Det andra traumat förblir hemligt tillsvidare ... ni som vet går det förstås inte att dölja det för. De flesta brukar ju överleva ...
För att liva upp starten på 09 anmälde jag mig i sista sekunden på nyårsdagen till en grafikkurs på stamstället. Så första helgen i februari är det tryckfärg, etsningar och skapande som gäller.
Efter den uppladdningen kan jag inte vara bättre förberedd att anfalla 2009 som jag tror och hoppas blir ett händelserikt år på alla fronter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Saknat dig ; )

Anonym sa...

tjao! hur länge i tid ska man vänta på att det andra traumat har landat då..:) kram a

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...