12 januari 2008

Skatteservice

Måste skaffa ett nytt skattekort eftersom jag bytt till ett roligare jobb men som är lite sämre betalt. Noterade följande:
Förr: När jag skulle skaffa skattekort inför sommarjobbade var det med dallrande knän jag steg in till skattebyrån. Höll alltid tummarna för att jag inte skulle hamna i luckan där ”Skräcktanten” satt. Ni som råkat ut för henne vet vem jag menar - henne glömmer man inte. Ut från skattehålan gick man ofta med en känsla att man var korkad och hade stört någon i deras viktiga jobb.
Nu: Ändring av skattekort fixas enkelt och behändigt via skattebyråns hemsida. Fantastiskt smidigt. Dessutom blev jag uppringd dagen efter av en vänlig kvinna som konstaterade att jag nog fyllt i lite fel. Hon ändrade och fixade och efter tre dagar landar det nya skattekortet i min postlåda. Det har definitivt hänt positiva saker på skattemyndigheten!

2 kommentarer:

Lilla syster sa...

..men skräck-tanten hade ju världens snyggaste bläckpenna som hon med sirlig stil fyllde i ditt skattekort med. Det var individuellt kvalitetsarbete i stilskrivning som du inte får idagens digitala värld...

Kika sa...

Syster: Du har alltid haft ett sinne för snygga detaljer. Själv var jag nog för skraj för att lägga märke till pennan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...