09 januari 2008

Rynkor säljer

Innan nyår hörde jag talas om den för första gången – underkrämen som sägs vara ett hot mot varje rynka som kan tänkas dyka upp i din vackra nuna. Även åländska kvinnor har tydligen dragits ned i skrynkelträsket och väntar bara på att den ska komma till holmen.
Nu har till och med DN skrivit om Boots No 7 som många har hört talas om men som få kunnat köpa. Den tar slut så fort den når butikerna.
Måste erkänna att jag noterat att det finns lite väl mycket rynkor i mitt ansikte numera. Men några reklamkampanjer om mirakelkrämer går jag inte på. Lite skrynklor får man stå ut med när man haft så kul i livet som jag har. För att inte tala om hur fantastiskt det kommer att vara framöver.
Det hänger definitivt inte på frånvaron av rynkor. Satsar pengarna på att leva i stället för att smörja.

2 kommentarer:

Matilda sa...

Önskar jag också hade en avslappnad inställning till rynkor. Men när de alldeles nyligen börjat komma smygande under ögonen är det inte alls roligt.
Hoppas så att ångesten ska gå över. Så mycket att jag nästan längtar tills jag får fler! =)

Kika sa...

Matilda: Tyvärr tror jag aldrig det går över helt och hållet. Nu när du slutet röka (det håller väl?) så ligger du på stort plus vad gäller ”rynkutveckling”. Läste just att kvinnor som rökt i 20 år får 3,2 ggr fler rynkor än ickrökare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...