25 april 2008

Diverse

Läste en bra ingress i dag, den fångade i alla fall mej: ”Det finns försäsonger. Och så finns det tuffa försäsonger. Peter Sjölund har haft en extremt tuff försäsong. Nu är det precis tre månader sedan han opererade sitt knä.” Skribent: Johan Larsson på Nya Åland. På måndag kan du se de grönvita live på WHA.
Diggar allra mest på teve just nu: Ugglas jakt på ett band. Vilka kommentarer! Hoppas han hittar det han söker, han ska ju ta bandet med till Åland i sommar.
Veckan bjöd på säsongens första arbetsresa på cykel, Godby tor på ny pedalmojäng. Den kändes inte lika bra som den gamla men det beror troligen på att jag kommer ihåg vilket flyt det var i september när jag hade cyklat en gång i veckan under några månader. Och ja, ja cykeln står numera inlåst i källaren nattetid.
Arbetsveckan avslutades med planeringsdag hemma i min trädgård – vädret var helt enkelt för fint för att vi skulle sitta inne. Härligt!
Har pusslat med Uniteds programplad i veckan. Blev en kanon etta med Peters fina bild. På köpet upptäckte jag åländska dam- och flickfotbolls egen hemsida. Värd ett besök, klicka här

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...